Gezellige Lentefair in Ouddorp Centrum

Foto: Pixabay; Shell_Ghostcage

De lente is begonnen, Pasen komt er aan, tijd weer dus voor een heel gezellige markt vol activiteiten in de sfeer van de lente in de vorm van een nieuwe lentefair.

Op 1 april van 10.00 tot 17.00 uur organiseren de ondernemers in Ouddorp Centrum dan ook een gezellige Lentefair. Met meer dan vijftig kramen is er voor iedereen wel iets leuks te vinden. Live muziek zorgt voor extra gezelligheid tijdens het winkelen of wanneer u een terrasje pakt. Neem ook zeker de kinderen mee. Op de parkeerplaats bij Kruidvat komt namelijk een leuk kinderplein met diverse kinderactiviteiten. En luister ook zeker naar het blokfluitoptreden van kinderen van de muziekvereniging.

Ballonartiest Frans, bekend van het televisieprogramma BlowUp! is ook dit keer weer van de partij. Laat hem een prachtige balloncreatie voor je maken of ga met hem op de foto. Natuurlijk mag Silver de vuurtorenwachter niet ontbreken op deze dag! Geef deze zilvermeeuw een dikke knuffel of ga op de foto! Silver loopt op diverse momenten door het centrum heen.

Energiemarkt

Ook Gemeente Goeree-Overflakkee is vandaag vertegenwoordigd op de markt. Zij zullen iedereen meer vertellen over energie besparen, vergroenen, klimaatadaptie en circulariteit, onder de slogan ‘Samen voor een klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee’. De gemeente organiseert deze dag leerzame en creatieve activiteiten en deelt gratis bloemenzaad en plantjes uit (op=op!).

Kortom, een dag vol gezelligheid voor jong en oud. Kom dus zeker op 1 april naar het centrum van Ouddorp en geniet met volle teugen.

Cookieinstellingen