Jeroens Clan in Strandtheater Houten Kaap

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Op zaterdag 4 februari komen er weer drie zeer getalenteerde cabaretiers naar Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp.

Jeroens Clan speelt de voorstelling Korte Metten. Een voorstelling zoals je niet eerder gezien hebt, dus komt dat zien! Jeroens Clan maakt korte metten. Hele. Korte. Metten. Of ja, niet héle korte metten, maar ook zeker niet te lang. Metten die in ieder geval aan de korte kant zijn. Dat soort metten. Die maken ze. Zeer waarschijnlijk.

Jeroens Clan

Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ komt cabarettrio Jeroens Clan nu met ‘Korte metten’. Een avondvullende voorstelling vol snelle scènes, rauwe liedjes en nietsontziende grappen. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel.

Jeroens Clan is een cabaretgroep bestaande uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. In 2018 stonden ze in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury prees de jongens van Jeroens Clan om hun vermogen ongelooflijk slim de zaal te bespelen met hun snelle scènes en liedjes.

Komt dat zien

Kortom, het wordt een avond die je niet wilt missen. Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop op de website van Strandtheater Houten Kaap. De voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt € 18,50 per persoon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen