Winterfestival bij Strandtheater Houten Kaap

Foto: PR Ouddorp Duin

Vier de kerstvakantie bij Strandtheater Houten Kaap met het Winterfestival! Er staan deze vakantie een hoop activiteiten op de planning!

Van 24 december tot en met 8 januari is er genoeg te doen op Ouddorp Duin! Je kunt er in het theater en op het Strandplein terecht voor veel plezier. Denk aan een grote zweefmolen, straatartiesten en lekker eten. Zoals poffertjes, gekleurde pannenkoeken, erwtensoep, oliebollen, friet, popcorn en natuurlijk glühwein en warme chocolademelk.

In de Houten Kaap is er bijna iedere dag wel iets te doen, met uitzondering van Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Het begin van de vakantie

De kerstvakantie begint met de kerst-chocoworkshops, winterse knutsels maken en een mooie kerstfilm. Ook zal de Houten Kaap voor een dag omgetoverd worden tot Glow in the Dark Rollerdisco. Natuurlijk zijn er ook voorstellingen in het theater. Bijvoorbeeld de voorstelling Don Quichot, op donderdag 5 januari om 11.00 uur. Dat is een voorstelling over een eeuwenoud verhaal, wat in een nieuw harnasje is gestoken.

Een voorstelling vól humor, spanning en een vleugje romantiek. Ga jij mee op avontuur? Na de voorstelling zijn er theaterworkshops met Mark van Vliet van Theaterschool Houten Aap.

Genoeg te doen voor jong en oud!

En verder kan je strijden in de F1 Racesimulators of kan je meespelen met de Familiebingo’s! Ook is er een mooie goochelshow in de avond van Huub Cooijmans. Het is deze vakantie ook weer mogelijk een schilderworkshop te volgen. Verder kun je een lampionnen maken en kan je meelopen met de sfeervolle lampionnenoptochten.

Met mooi weer kan je ook buiten leuke dingen doen. Wat dacht je van een potje lasergamen, boogschieten, minigolf, ponyrijden of een rondje op de pumptrack rijden! En natuurlijk verlaat je het Ouddorp Plein niet zonder een rondje te gaan in de zweefmolen op het plein.

Kijk voor het gehele programma en om alvast kaarten te reserveren op de website van Houten Kaap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen