Millfist vult tweede concertavond Werfsessies!

Foto: Menheerse Werf

Livemuziek in een unieke omgeving. Op zaterdag 17 december kan het weer. De Flakkeese coverband Millfist verzorgt dan het tweede concert van de Werfsessies.

De aftrap van de Werfsessies was op 22 oktober en het was een succesvolle editie. En dat smaakt dan natuurlijk naar meer. En dus kunnen muziekliefhebbers op zaterdag 17 december weer terecht op de Menheerse Werf in Middelharnis. Van 16.00 tot 18.00 uur is er weer een nieuwe Werfsessie met dit keer de klanken van Millfist.

Deze Flakkeese band houdt je warm met de klanken van Anouk tot de Counting Crows. Lekker dansen dus om warm te blijven.

Millfist

De band bestaat uit vier leden. Remco de Boet zorgt voor de gitaarklanken en Kim van Leeuwen zit achter de drums. Michel Troost verzorgt de bas en Mariwijn Bijl zingt de sterren van de hemel. Millfist stond al op vele podia en elk optreden is een feestje. Het viertal staat dan ook weer te popelen om ook hier een feestje te bouwen!

Lekker eten

Tijdens het concert is de werfbar open. Na afloop is er de mogelijkheid om op de werf voor 15 euro een heerlijke winter-maaltijdsoep te nuttigen. De maaltijd bestaat uit brood, smeersels en wat snacks. Uiteraard is er een vegetarische en een niet vegetarische versie.

Wil je dit niet missen? Reserveer dan snel je plekken door een e-mail te sturen naar [email protected]. Geef dan ook meteen even aan of je blijft eten.

Cookieinstellingen