Ook in de Kerstvakantie weer Springdagen in Staver!

Foto: Ellen van den Doel

In de kerstvakantie hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Ze kunnen zich namelijk weer helemaal uitleven tijdens de Springdagen in De Staver in Sommelsdijk.

De inschrijving is inmiddels geopend en er staan twee dagen op het programma. Zo kunnen kinderen terecht op woensdag 4 of zaterdag 7 januari. Deze dagen zijn speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Zij worden begeleid door deskundigen op allerlei soorten en maten toestellen. Denk aan trampolines, springtoestellen, trapeze zwaaien en nog veel meer!

Dit alles is opgesteld in een ruime zaal. Er wordt niet alleen gesprongen, maar ook gaan de kinderen handboogschieten, tokkelen, klimmen, bowlen en lekker eten. Op het menu staat patat met een frikandel of kipnuggets. De kinderen worden op deze dagen ingedeeld in een vast groepje met wie ze het programma doorlopen. Zo komt iedereen bij elk onderdeel en loopt er niemand door elkaar.

Meedoen

Via Turnclub Turn2Move kunnen kinderen van 6 tot 16 jaar meedoen. Ze hoeven hiervoor geen lid te zijn van de club en ook ervaring is niet nodig. In totaal worden er vijf springdagen georganiseerd. Leden en niet-leden komen uit een groot deel van het land naar deze dagen. In totaal komen er dan ruim 2500 kinderen naar de Staver.

Turn2Move staat ingedeeld voor drie dagen, dinsdag 3 januari is al helemaal vol. Maar voor woensdag 4 en zaterdag 7 januari zijn er dus nog plekken vrij.

Professionele begeleiding

De kinderen gaan dus onder professionele begeleiding langs alle activiteiten. Het springen wordt begeleid door gediplomeerde leiding van Turn2Move. Het klimmen en tokkelen staat onder toezicht van 2 ervaren kliminstructeurs. En ook het handboogschieten gebeurt veilig door een ervaren handboogschutter.

Inschrijven

Inschrijven kan in principe tot 23 december. Echter sluit de inschrijving eerder als de dag vol is. Dit gebeurt allemaal via de website van Turn2Move. Het is belangrijk dat de kinderen die meedoen ook een zwemdiploma hebben.

Meedoen kan voor € 18,50 per persoon. Dit is inclusief het eten. Ouders kunnen zich ook aanmelden om een groepje met kinderen te begeleiden. Begeleidende ouders eten gratis mee.

Cookieinstellingen