Chocoladeletterspeurtocht en kleurwedstrijd in Ouddorp

Foto: Ouddorp Centrum

Een leuke actie in het centrum van Ouddorp. Tot en met 3 december vindt daar een Chocoladeletterspeurtocht plaats!

Leespiet heeft weer eens te veel met zijn neus in de boeken gezeten. Daardoor is hij helemaal verstrooid en is hij zonder het te weten al zijn chocoladeletters kwijtgeraakt. Sinterklaas vraagt nu om hulp, want die chocoladeletters moeten toch echt terugkomen.

Help jij om alle chocoladeletters te vinden? Als het goed is zijn ze te vinden in de etalages van de winkels en horeca in Ouddorp Centrum. Daar is de Leespiet namelijk gesignaleerd! Ook in de uitlopende straten van de ring en de ‘tweede ring’ hebben ze hem zien lopen! Zoek daar dus eerst maar eens goed.

Prijzen!

Heb je alle letters gevonden? Dan kun je het deelnameformulier inleveren bij Kaashandel Dammers, BlueOcean KidsFashion of De Binnenplaets. Heb je de speurtocht goed gelopen? Dan ontvang je ook nog eens een heerlijke chocoladeletter. Ook maak je kans op prachtige prijzen, gesponsord door diverse ondernemers.

Vergeet ook zeker niet mee te doen met de kleurwedstrijd! Ook daarmee maak je kans op leuke prijzen. Deze kleurplaat kun je inleveren bij de Bruna in Ouddorp.

Meedoen

In de week van 7 november hebben de kinderen van de meeste scholen in Ouddorp, Goedereede, Havenhoofd en Stellendam een deelnameformulier voor de speurtocht gekregen. Daar zat ook de een kleurplaat bij voor de kleurwedstijd. Heb je geen formulier ontvangen? Dan kun je deze altijd afhalen bij een van de inleverpunten.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door alle ondernemers in Ouddorp Centrum, Plein 215 en Vrienden van de BIZ. Zij wensen de deelnemers dan ook heel veel plezier en succes!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen