Dit is er te doen op Goeree-Overflakkee in week 46

Foto: Pixabay; RvT1625

Er wordt elke week wel iets leuks georganiseerd op het eiland. Van bingo tot breicafé en zelfs toffe films!

Door Sam Fish

Er is altijd wel iets te doen, maar misschien wist je dat helemaal niet! En dus zetten we alles graag in een overzichtelijk rijtje voor je. Weet jij al wat je gaat doen deze week? Hier is het overzicht van week 46. Deze week loopt van maandag 14 tot en met zondag 20 november.

Mis niks!

Kijk voor alle details over de activiteiten en evenementen bij het agenda item zelf. Daar kom je door op de linkjes hierboven te klikken. De agenda gaat natuurlijk verder dan deze week, bekijk dus gerust ook het hele overzicht. Let op, voor sommige dingen moet je je vooraf aanmelden. Houd de agenda dus altijd goed in de gaten.

Heb je zelf een activiteit of evenement die je terug wilt zien in onze agenda én dit wekelijkse overzicht? Stuur het dan in naar [email protected].

Vakantie in aantocht

Eind november gaan we op vakantie en laten we het werk lekker een weekje thuis. Daarom is het belangrijk om op tijd je activiteit of evenement door te geven. Dan kan deze nog mee in het overzicht voordat we vertrekken. Deze wordt gepubliceerd op zaterdag 19 november en gaat over twee weken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen