VIDEO – Flakkeese deelnemer in The Masked Singer

Foto: Pixabay; niyosstudio

Het is altijd leuk als ons eilandje op de landelijke televisie te zien is. Gisteravond ging het niet zo zeer om het eiland zelf, maar juist om een oud-inwoner!

Door Sam Fish

Op vrijdagavond zaten veel mensen weer voor de buis om te raden wie er achter de maskers van The Masked Singer zitten. Bij dit programma treden BN’ers, vermomd en onherkenbaar, op. Het is aan de jury om te raden wie er in de pakken zitten. Dat kunnen zangers en zangeressen zijn, maar ook acteurs, presentatoren en sporters. Deze week zat er wel een heel bekend persoon in een van de pakken.

Let op! Dit bericht bevat spoilers!

De mummie

Als je de aflevering van vrijdagavond 11 november nog niet hebt gezien, dan moet je even stoppen met lezen. De afvaller van deze avond was namelijk de mummie. En dus moest de mummie zijn masker afzetten. Maar eerst is het aan de jury om te raden wie er achter dat masker schuilgaat. Dat doen ze aan de hand van hints die worden gegeven in een video en aan de hand van een vraag die ze mogen stellen.

Eén van de hints in de video was ‘Ik ben geboren op een eiland, maar woon daar niet meer’. Dan gaan bij ons Flakkeeënaren toch wel wat belletjes rinkelen. En jawel, het bleek inderdaad een oud-inwoner te zijn van Goeree-Overflakkee. Niemand minder dan sportverslaggever Toine van Peperstraten was de mummie.

The Masked Singer

Het is inmiddels het vierde reguliere seizoen van The Masked Singer. Er zijn daarnaast ook twee Oud & Nieuw versies geweest. Eerdere winnaars waren operazangeres Tania Kros, Jamai Loman, Jan Dulles en Victor en Gert Verhulst. The Masked Singer is elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien op RTL4.

Hieronder in de video zie je de onthulling van de mummie. De hele aflevering is terug te kijken op Videoland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen