Maurice Mulderij komt naar Diekhuus in Middelharnis

Foto: Sam Fish

Op vrijdag 4 november komt Maurice Mulderij naar het Diekhuus met zijn voorstelling ‘De Tussentijd’.

Mulderij is singer-songwriter, pianist en theatermaker. Zijn hele leven is hij onderweg. Altijd net ergens vandaan, altijd net ergens naartoe. Soms neemt hij al een nieuwe afslag voordat z’n geplande doel bereikt is. Vaak stelt hij zich verbaasd de vraag of hij niet al eerder op deze tweesprong heeft gestaan.

Leven is reizen door de tijd met altijd een verleden en een toekomst. Nou ja, altijd een toekomst… Maurice realiseert zich dat zijn verleden steeds groter wordt en zijn toekomst kleiner. En dat op zijn 36ste! Misschien kan hij beter eens stil staan, niet omkijken, niet vooruit hollen. Gewoon leven in het nu, genieten van het heden, vol aandacht voor De Tussentijd! En die tussentijd dan bezingen in mooie liedjes, solo aan de piano.

De tussentijd

De tussentijd ligt tussen verleden en toekomst. De tussentijd lijkt kortdurend, maar is er altijd. Filosofisch? Een beetje misschien, maar Maurice gaat de grote levensvragen en de tussentijd te lijf met mooie, gevoelige liedjes en humor. Zijn eerlijkheid, kwetsbaarheid en muzikaliteit zorgen voor een vanzelfsprekende verbinding tussen hem en zijn publiek.

Wie in de tussentijd Maurice leert kennen, heeft er aan het einde van de voorstelling een vriend bij.

De voorstelling vindt plaats op vrijdagavond 4 november om 20.15 uur in het Diekhuus. De toegang bedraagt € 18,50 per persoon, dit is inclusief een consumptie. En de tickets zijn verkrijgbaar via de website van het Diekhuus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen