Dit is de Bestseller Top 60 van week 44 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 44 in 2022.

De boeken van Israël van Dorsten en Rutger Vink en Thomas van Grinsven blijven populair. De twee boeken blijven onveranderd op de eerste en tweede plek van de Bestseller 60 staan. Maar Dat is bijna het enige dat constant is gebleven. De helft van de lijst is namelijk nieuw!

Jawel, deze week zijn er 5 nieuwe binnenkomers in de top 10 te vinden. Dat begint met het nieuwe boek van Kluun op de derde plek. De tweede nieuwe binnenkomer staat daar meteen onder op plek vier. Dat is het boek ‘Gletsjer’ van Suzanne Vermeer. Op zes en zeven zijn ook twee nieuwe boeken te vinden. Dat zijn de boeken van Japke-d.Bouma en Roel Janssen. En de laatste is voor Thomas Dekker. Zijn boek ‘Koersen op geluk’ is nieuw binnen gekomen op plaats 9.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Israël van Dorsten – Wij waren, ik ben
  2. (2) Rutger Vink en Thomas van Grinsven – De tijdmachine
  3. (-) Kluun – Help, ik heb een puber!
  4. (-) Suzanne Vermeer – Gletsjer
  5. (4) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  6. (-) Japke-d.Bouma – Ik kan nu niet bellen want ik zit in een call
  7. (-) Roel Janssen – Gokkers & Graaiers
  8. (9) Rutger Vink en Thomas van Grinsven – De magische halsband
  9. (-) Thomas Dekker – Koersen op geluk
  10. (8) Beatrice de Graaf – Crisis!

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen