Acting The Maggot treedt weer op in Oude-Tonge

Foto: Stef Schellekens

Goed nieuws voor fans van Ierse muziek, Guinness én Acting The Maggot. De band komt weer naar Hotel-Restaurant Lely in Oude-Tonge voor een optreden!

Op zaterdag 19 november doet de band de feestzaal weer aan. Ze beloven het deze avond om te toveren tot echte Ierse pub. Het afgelopen jaar hebben ze al diverse festivals aangedaan. Zo speelden ze bijvoorbeeld op het gloednieuwe festival van Rowwen Hèze voor bijna 7000 mensen. De band trad eerder al op in België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Ze werden gevraagd een week lang te toeren door de hoofdstad van China. En ook in Ierland wordt hun muziek vaak gedeeld.

De afgelopen jaren kwam de band vaak in het nieuws met hun Ierse twist-covers. Foo Fighters en Queens Of The Stone Age deelden hun covers zelfs. Ook deed de band mee aan het tv-programma ‘We Want More’. Zo kwamen ze tijdens de coronaperiode veelvuldig in het nieuws.

Een Iers feest in Oude-Tonge

Een volgende stop is dus Oude-Tonge. Op 19 november zullen ze de mooiste, leukste en bekendste feest- en folksongs uit de Ierse muziekgeschiedenis laten horen. Het wordt een avond met muziek van The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Van mooie traditionals tot opzwepende rock. Alle ingrediënten en zelfs Guinness zijn aanwezig om in Oude-Tonge een Ierse avond te bouwen.

Kaarten zijn te koop bij Hotel-Restaurant Lely of via de website van Acting The Maggot. Deze kosten 16 euro in de voorverkoop. De zaal opent om 19:30 uur en ongeveer een uur later verschijnt de band op het podium.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen