Melissant viert geslaagde Burendag in het dorp

Foto: PR Organisatie Burendag Melissant

Op zaterdag 24 september was het in heel Nederland ‘Burendag’. Dé dag voor de buurt om gezellig samen te komen.

Burendag is een activiteit van het Oranje Fonds en Douwe Egberts. Een gezellige buurt is ook een zorgzame en veilige buurt. Want als je goed contact hebt met elkaar, let je ook een beetje op de rest van de straat. Dat maakt het veiliger en plezieriger voor kinderen én ouders. En daarbij is gezelligheid in de straat ook gewoon heel erg fijn. En dus is burendag de perfecte dag voor jou en je buurt!

Burendag in Melissant

In Melissant hebben de mensen dat ook goed begrepen. Daar werd namelijk ook een gezellige Burendag op poten gezet. Dit gebeurde allemaal aan de Binnenweg van Melissant. De weersvoorspellingen waren wisselend, dus werd er hard geduimd voor droog weer. Ook mocht de wind van de deelnemers wel weg blijven. Voor de zekerheid werd er in ieder geval een grote partytent neergezet.

De tafels werden gezellig aangekleed. Deze werden gevuld met lekkere broodjes van Bakker Van Harberden. De consumpties erbij kwamen van supermarkt Coop Compact Neels. Dit alles zorgde voor een heerlijke brunch voor de dorpsgenoten. En om al dat eten te laten zakken werden er oud-Hollandse sepelletjes gespeeld. Denk aan sjoelen, blikgooien en mikado. Maar er stond ook een heus springkussen.

Op naar de volgende

Jong en oud heeft zich deze Burendag goed vermaakt. Veel mensen bleven zelfs nog langer hangen en hebben nog samen gegeten. Met een heerlijk nazomerzonnetje werd de dag stralend afgesloten. Er worden nu al plannen gemaakt voor volgend jaar.

burendag melissant

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen