Dit is de Bestseller Top 60 van week 38 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 38 in 2022.

Er zijn deze week maar liefst vier nieuwe binnenkomers in de top 10 van de Bestseller 60 te vinden. De hoogste nieuwe binnenkomer staat ook meteen op de eerste plaats. Dat is het boek ‘De tijdmachine’ van YouTuber Rutger Vink en Thomas van Grinsven. Het is het tweede boek dat door de twee is geschreven.

De tweede nieuwe binnenkomer staat op 5 en is voor Bessel van der Kolk. Hij schreef het boek ‘Traumasporen in lichaam, brein en geest’. Dat boek wordt meteen opgevolgd door de derde nieuwe binnenkomer. Het boek ‘Landlijnen’ van Raynor Winn is deze week binnengekomen op de zesde plek. En de laatste nieuwe binnenkomer is ‘Hommage’ van Sergio Herman. Dit kookboek is te vinden op de negende plaats in de top 10.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Rutger Vink en Thomas van Grinsven – De tijdmachine
  2. (1) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  3. (4) Herman Koch – Het Koninklijk Huis
  4. (2) Stephen King – Fairy Tale
  5. (-) Bessel van der Kolk – Traumasporen in lichaam, brein en geest
  6. (-) Raynor Winn – Landlijnen
  7. (5) Arthur Japin – Wat stilte wil
  8. (10) Bert Visscher – Italianen kunnen niks
  9. (-) Sergio Herman – Hommage
  10. (6) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes helpen de natuur

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen