Wandel mee of kom bij de leesclub

Foto: Afbeelding van Engin Akyurt via Pixabay

De bibliotheek probeert in haar zeven vestigingen altijd wat leuks te organiseren. Dat is voor Goeree-Overflakkee ook weer gelukt.

Van lezingen tot workshops en van spreekuren tot films. De bibliotheek is overal voor in en voor alle leeftijden. Zo zijn er op Goeree-Overflakkee de komende tijd twee leuke activiteiten bijgekomen. Zo is er een wandeling door Sommelsdijk en kun je je in Ouddorp aansluiten bij een leesclub.

Verken Sommelsdijk

Ga samen met een gids op stap door Sommelsdijk. Door de verhalen komt de geschiedenis tot leven en je gaat de omgeving met andere ogen bekijken. De rondleiding is geschikt voor jong en oud, inwoners en toeristen. Wandel mee op vrijdag 30 september van 13.30 tot 15.30 uur. De kosten hiervoor zijn € 7,50per persoon, aanmelden kan via de website van de bibliotheek.

Leesclubbijeenkomst

Het leesclubseizoen is ook weer begonnen. Er zijn nog een aantal plekken vrij bij de leesclub in Ouddorp. Hier wordt het boek ‘De acht bergen’ gelezen. Als iedereen het uit heeft, worden de bevindingen en verhalen met elkaar gedeeld. Dit gebeurt tijdens een bijeenkomst. Die bijeenkomst is op dinsdag 4 oktober van 14.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek in Ouddorp. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Lindsay Pelt op [email protected]. Zij zorgt ervoor dat het boek en de leeswijzer klaarliggen in de gewenste vestiging van de bieb.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen