Dit is de Bestseller Top 60 van week 35 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 35 in 2022.

De nummers één en twee hebben deze week van plaats gewisseld. Deze week staat ‘Daar waar de rivierkreeften zingen’ op de eerste plek. Dit boek van Delia Owens kwam eind 2020 de Bestseller 60 binnen en blijft enorm populair onder de lezers.

Maar er is ook een nieuwe binnenkomer deze week. Het nieuwe boek van Arthur Japin is de lijst binnen gekomen op de vierde plek. ‘Wat stilte wil’ gaat over een zangeres in de 19de eeuw die ondanks de weerstand van haar familie de eerste stappen zet in de entertainmentwereld.

En het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ is terug van weggeweest. De afgelopen twee jaar was dit boek niet weg te denken uit de top 10 van de Bestseller 60. De afgelopen vier weken was deze echter teruggezakt naar de twaalfde en veertiende plek. Nu is het boek weer terug te vinden in de top 10 en wel op de zevende plek.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (2) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  2. (1) Charlotte Labee – Overprikkeld brein
  3. (3) Suzanne Vermeer – Koraalrif
  4. (-) Arthur Japin – Wat stilte wil
  5. (5) Lucinda Riley – De geheimen van de kostschool
  6. (8) Toon Tellegen – Het komt goed
  7. (12) Charlie Mackasy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  8. (9) Colleen Hoover – It ends with us
  9. (6) Karin Slaughter – Gewetenloos
  10. (7) David Baldacci – De 6:20 man

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen