Heb jij een favoriete camping? Stemmen maar!

Foto: Afbeelding van chulmin park via Pixabay

Jawel, campings in en buiten Nederland kunnen weer een geweldige titel binnenslepen. De verkiezing van Camping van het Jaar 2023 is namelijk weer gestart!

Deze verkiezing is een initiatief van de ANWB en iedereen kan stemmen op hun favoriete camping. Maar dat is niet alles! Onder de stemmers wordt een minivakantie op één van de genomineerde campings weggegeven. Dat wil jij toch ook wel winnen? Stemmen kan tot en met 31 oktober. Dit hebben ze expres gedaan omdat veel campings ook na de zomer nog open zijn.

Er zijn dit jaar weer veel nieuwe kampeerders bijgekomen, maar ook als je niet kampeert kun je stemmen. Heb je dus écht een favoriet, vraag dan al je vrienden, kennissen en familie om te stemmen. De winnaars worden op woensdag 11 januari 2023 bekend gemaakt.

Stemmen

Stemmen kan via de website van de ANWB. Een internationale vakjury voerde een voorselectie uit wat een mooie lijst opleverde. Die lijst bestaat uit 30 Nederlandse en 30 buitenlandse campings. Deze voorselectie is gedaan op basis van een aantal vereiste criteria. De campings zijn verdeeld over drie categorieën:

  • Fijnste familiecamping aan zee
  • Beste kleine camping
  • Meest bijzondere huuraccommodatie

Alles wat jij hoeft te doen, is de favoriet uit te kiezen. Op de website van de ANWB lees je meer over de categorieën. Je kunt daar ook direct je stem uitbrengen. Helaas zijn er geen campings van Goeree-Overflakkee onder de voorselectie.

Cookieinstellingen