Aldi opent nieuwe supermarkt in Ouddorp

Foto: PR Aldi

Op vrijdagochtend 29 juli wordt in Ouddorp een nieuwe Aldi supermarkt geopend. Dit gebeurt om 8.00 uur aan de Hazersweg 27 met een feestje.

De winkel in Ouddorp biedt de nieuwste Aldi-formule. Om de opening van de nieuwe winkel te vieren is er een mooie actie. De eerste vierhonderd klanten krijgen namelijk een kraskaart met een aantrekkelijke prijs. Let op, hiervoor moet je wel minimaal 20 euro aan boodschappen kopen. Met de kraskart kun je een prijs winnen van maximaal 250 euro. En dat zijn uiteenlopende prijzen!

Daarnaast wordt de opening compleet gemaakt met een foodtruck op de parkeerplaats. Daar kun je gratis Aldi-gerechtjes proeven die vers gemaakt zijn.

Duurzame winkel

Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor de supermarktketen. Zo werken ze aan duurzamere boodschappen en minder afval. Ook betrekken ze regionale werklui bij de bouw en zijn er duurzame materialen gebruikt.

De winkel aan de Hazersweg heeft 92 eigen parkeerplaatsen. De winkel is van maandag tot en met donderdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag kun je er terecht van 08.00 tot 21.00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Cookieinstellingen