Kunstmarkt ‘Creatieve Kunstigeit’ in Melissant

Foto: Feestcommissie Melissant

Een nieuw evenement voor Melissant. Op zaterdag 10 september is het namelijk tijd voor de kunstmarkt ‘Creatieve Kunstigeit’.

Hoewel het een nieuw ding is voor het dorp, zijn er nu al diverse aanmeldingen. Genoeg om de markt door te laten gaan. De organisatie hoopt dan ook op een gezellige en creatieve middag. Niet alleen voor kunstenaars, maar ook voor kinderen. Voor hen is er namelijk ook een leuke activiteit. Zo kunnen er lampionnen versierd worden voor de lampionnenoptocht.

“Kunst is wat ons betreft een breed begrip voor iets dat creatief is of handgemaakt. Dit kan schilderkunst zijn, maar bijvoorbeeld ook fotografie, tekenen, beeldhouden of glaskunst. Ook theater, dans, muziek, zang, film, literatuur en poëzie vallen onder kunst,” laat de organisatie weten. “Alles waarvan je kunt zeggen dat het een kunstwerk is, is kunst.”

De kunstmarkt is van 12.00 tot 17.00 uur bij verenigingsgebouw de Melishof. Er is nog plaats genoeg om mee te doen. Dus als je mee wilt doen of nog leuke ideeën hebt, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de organisatie.

Cookieinstellingen