Al 10 activiteiten voor burendag op het eiland

Archieffoto burendag
Archieffoto burendag
Foto: PR Burendag

Elk jaar vieren het Oranje Fonds en Douwe Egberts de nationale Burendag. Dé dag om met de buurt gezellig bij elkaar te komen.

Een gezellige buurt is ook een zorgzame en veilige buurt. Want als je goed contact hebt met elkaar, let je ook een beetje op de rest van de straat. Dat maakt het veiliger en plezieriger voor kinderen én ouders. En daarbij is gezelligheid in de straat ook gewoon heel erg fijn. En dus is burendag de perfecte dag voor jou en je buurt!

Burendag vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 september. Dat duurt nog even, maar dat betekent dat er genoeg tijd is om dingen te organiseren. Het is namelijk mogelijk om bij het Oranje Fonds een subsidie van 350 euro te krijgen. Daarmee kun je de burendag optimaal gezellig maken voor jong en oud. Let wel op, deze subsidie is beperkt, dus op is op. Daarnaast krijg je ook nog een leuke Burendag pakket als je je activiteit voor 1 september aanmeldt.

Burendag op Goeree-Overflakkee

De inschrijving is pas een paar dagen open, maar er staan nu al diverse activiteiten op de planning. Denk aan een pizzaworkshop en een gezellige koffiemiddag of een buurtbarbecue en een mexicaans feest. Maar er is natuurlijk nog veel meer te organiseren. Kijk op de kaart van Burendag wat er allemaal al georganiseerd wordt. Daar kun je ook meteen je eigen activiteit aanmelden. En kijk zeker voor de 350 euro subsidie van het Oranje Fonds!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen