Nieuwe single voor zangeres Amber van Opijnen

Foto: Tamara Lokker Photography

Amber van Opijnen is een zangeres uit Ouddorp en heeft al mooi werk geleverd. Zo is ze onder meer onderdeel geweest van het RTL4-programma ‘I can see your voice’. Maar nu is het tijd voor haar eigen werk.

De 28-jarige zangeres begon haar muzikale reis 12 jaar geleden aan de Popacademie in Rotterdam. Ze heeft de afgelopen veel muzikale ervaring opgebouwd. Ze heeft daarbij ook ontdekt wat haar eigen geluid is. En dus is het de hoogste tijd om de wereld te verblijden met haar eigen sound.

Amber is een artiest die anderen wil inspireren zelf te onderzoeken wat in hun binnenwereld speelt. Op zoek naar een eigen stem, dat is belangrijk.

Adem

Amber brengt teksten die gevuld zijn met persoonlijke verhalen, kwetsbaarheid, angsten en overwinningen. Dit alles is geïnspireerd door de kracht en pracht van de natuur en de verhalen van haar leven. Haar muziek wordt omschreven als ‘dromerige singer-songwriter synth pop’. Deze muziek laat je dromen, neemt je mee en blaast een frisse wind met nieuwe en goede hoop door je ziel.

Jarenlang vocht Amber tegen paniekaanvallen. In haar nieuwe lied ‘Adem’ beschrijft ze haar zoektocht naar een verlangen naar diep vertrouwen. ‘Adem’ is de eerste release van de EP ‘Zo dicht bij mij’ die later dit jaar volledig uitgebracht wordt. Het nummer ‘Adem’ is vanaf vrijdagmiddag 17 juni overal te beluisteren!

Amber van Opijnen Adem singel

Cookieinstellingen