Rob Chevallier exposeert in Menheerse Werf

Foto: Rob Chevallier

Op vrijdag 26 mei start een nieuwe editie van de Kunstkijk op Goeree-Overflakkee. Je kunt dan op 31 locaties het werk van diverse kunstenaars aanschouwen.

Ook op de Menheerse Werf in Middelharnis kun je terecht voor een expositie. Hier vertoont fotograaf Rob Chevallier zijn werk. Hij brengt hiervoor 23 foto-objecten mee naar de werf. Zijn werk is een combinatie van kringloopspullen en fotografie. En het was eerder al te bewonderen in musea in Apeldoorn, Zandvoort, Arnhem en Veldhoven.

Rob Chevallier

Fotograaf Rob Chevallier woont en werkt in Velp. Hij studeerde grafische vormgeving aan ArtEZ Arnhem. Sinds 2006 is hij actief als beeldend kunstenaar en fotograaf. Sinds 2017 maakt hij de foto’s die hij exposeert bij de Menheerse Werf. Dat zijn foto’s op waterpassen, speelgoedwagentjes, schietspoelen en ander kinderspeelgoed. Ze geven het oude voorwerp een nieuwe betekenis. De kunstwerken verwijzen naar klimaatverandering, industrialisatie en hoog water.

De kunstwerken van Chevallier zijn van vrijdag 26 tot en met maandag 31 mei te bekijken in de Menheerse Werf. Je kunt daar terecht van 9.00 tot 17.00 uur. Rob is daar zelf vanaf 10.00 uur ook bij aanwezig om te vertellen over zijn kunst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen