Drie weken lang kermis op Goeree-Overflakkee

Foto: Nico Sterrenberg

Na twee jaar stilte kunnen we ons weer helemaal uitleven. Er is nu drie weken lang kermis op Goeree-Overflakkee!

Door Sam Fish

Suikerspinnen, prijzen, attracties en veel gezelligheid! Het is na twee lange en saaie coronajaren weer terug van weggeweest. Drie weken lang kunnen we achter elkaar genieten van de kermis in drie verschillende dorpen. Zo is de kermis gisteren, 11 mei, gestart in het centrum van Den Bommel. Daar kun je terecht tot en met zaterdag 14 mei. Dan trekt de caravaan door naar Oude-Tonge waar je van 18 tot en met 21 mei kunt genieten. Tot slot staat de kermis van 25 tot en met 28 mei in Ooltgensplaat.

Geniet van traditionele kermisspellen zoals de grijpkramen en muntenschuivers. Maar je kunt ook eendjes vissen en touwtje trekken. Natuurlijk is er nog veel meer te doen op de kermis. Daarbij is er ook een nieuw element: Pink Date! Daar kun je enorme knuffels winnen!

Genoeg te doen dus! Zit je krap bij kas? Check dan eens de winacties onderaan dit bericht! Wie weet win jij 50 euro kermis tegoed voor de kermis in Ooltgensplaat, Den Bommel of Oude-Tonge. Succes!

Update

Het is ons duidelijk gemaakt dat er nóg een kermis is op het eiland. Van 18 tot en met 21 mei kun je namelijk niet alleen genieten in Oude-Tonge, je kunt dan ook terecht in Middelharnis. De kermis is dan te vinden op het Spuiplein met twee nieuwe attracties. Dat zijn de Swingbob en de Whipe Out. Check de Facebookpagina van de Kermis Middelharnis voor meer informatie.

Cookieinstellingen