Dit is de Bestseller Top 60 van week 19 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 19 in 2022.

De top 3 is bijna onveranderd deze week. De nummers één en twee zijn hetzelfde gebleven als vorige week. De nummer drie is echter een stijger. Die plek is voor het boek ‘Moeders’ van Herman van Veen. Zijn boek stond vorige week nog op plaats 13 in de Bestseller 60.

En dat is niet de enige stijger. In totaal zijn er deze week 5 boeken de top 10 binnengekomen die vorige week veel lager stonden. De grootste stijger van de week is het boek ‘Achtervolgd door de staatsmaffia’ van Bill Browder. Dat boek stond vorige week nog op plaats 50 in de lijst. Deze week is het te vinden op de vierde plek.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Suzanne Vermeer – Roadtrip
  2. (2) Nicci French – De gunst
  3. (13) Herman van Veen – Moeders
  4. (50) Bill Browder – Achtervolgd door de staatsmaffia
  5. (4) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  6. (6) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  7. (8) Isabel Allende – Violeta
  8. (20) Santa Montefiore – Een tijdloze liefde
  9. (28) Lale Güle – Ik ga leven
  10. (15) Jill Mansell – De zomer van je leven

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen