Pop In Concert terug met Fanfareorkest De Hoop

Foto: PR Fanfareorkest De Hoop

Fanfareorkest de Hoop uit Stellendam heeft na het afscheidsconcert van ere-dirigent Arie Stolk niet stilgezeten. Na het traditionele Koningsdagconcert in april repeteert het orkest momenteel voor de nieuwste editie van Pop In Concert.

Op 21 mei aanstaande is het zover. De sporthal van M.F.C. de Dorsptienden in Ouddorp wordt opnieuw omgetoverd tot concertzaal. Fanfareorkest de Hoop laat ook deze avond horen dat ze tot de muzikale top van Nederland behoort. Het orkest is dan ook, onder leiding van Anne van den Berg, van alle markten thuis is. Swing, pop, rock, ballads en klassiekers komen voorbij op 21 mei.

Meer dan De Hoop

De Hoop doet het deze avond niet alleen. Het orkest wordt natuurlijk begeleid door een zanger, zangeres en een ritmesectie. Zangeres Amber van Opijnen is geboren en getogen in Ouddorp. In 2020 deed ze mee aan het RTL 4-programma ‘I can see your voice’. Amber treedt regelmatig op in de regio, dus zal geen onbekende zijn. De muziek van Amber is te vinden op Spotify, Apple Music en haar YouTube account.

Jasper Taconis begon na zijn opleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts aan een succesvolle carrière. Hij zingt, acteert, presenteert en spreekt stemmen in voor animatiefilms. Jasper heeft in diverse musicals gespeeld. Afgelopen april trad hij samen met Karin Bloemen op voor de Breast Care Foundation. Ook is Jasper vaste performer bij de Dinershow in het Van der Valk hotel Avifauna.

De ritmesectie bestaat op 21 mei uit Ieva M. Žukauskaitė op piano, Rick Kostelijk op gitaar en Ferdinand Schmutzer op basgitaar. Licht en geluid zijn zoals altijd in handen van Happy Music.

Geniet mee

Eindelijk mogen en kunnen we weer een avond beleven vol meezingers en welbekende nummers van nationale en internationale artiesten. Naast hits van Rob de Nijs en Queen komen onder andere André Hazes, Abba, Adele en Michael Bublé voorbij. Meezingen mag, dansen ook, kortom: een leuke avond voor jong en oud!

Het Concert in M.F.C. de Dorsptienden in Ouddorp begint om 20.00 uur. De zaal opent ongeveer een half uurtje eerder. Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 per stuk, aan de deur is dat 15 euro. De tickets kunnen online besteld worden via de website van Fanfareorkest De Hoop. Je kunt ook bellen met 06 51 29 62 21.

Cookieinstellingen