Dit is de Bestseller Top 60 van week 18 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 18 in 2022.

Er is weer een hoop verschoven deze week. En daarbij zijn er ook nog drie nieuwe boeken in de top 10 te vinden. Eén daarvan is zelfs binnengekomen op de eerste plek! Het is het boek ‘Roadtrip’ van Suzanne Vermeer. Het boek stoot daarmee ‘Het warmtefort’ van Marieke Lucas Rijneveld van de troon.

Van de vorige top 3 staat alleen het boek ‘De gunst’ van Nicci French nog op dezelfde plaats. Deze is, net als vorige week, op plek 2 te vinden in de lijst. ‘Het warmtefort’ is deze week te vinden op de vierde plaats in de lijst.

Maar niet alleen op de eerste plaats is een nieuwe binnenkomer te vinden. Ook boek nummer 10 is volledig nieuw in de lijst. Dit is het boek ‘Er is er hier maar één de baas!’ van Angelique Kunst.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Suzanne Vermeer – Roadtrip
  2. (2) Nicci French – De gunst
  3. (5) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes houden van Holland
  4. (6) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  5. (1) Marieke Lucas Rijneveld – Het warmtefort
  6. (7) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  7. (10) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes Moppenboek
  8. (12) Isabel Allende – Violeta
  9. (4) Frank Krake – De grootste bankoverval aller tijden
  10. (-) Angelique Kunst – Er is er hier maar één de baas!

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen