Gave sportactiviteiten voor kinderen in de meivakantie!

Foto: Image by Luisella Planeta Leoni from Pixabay

In de voorjaarsvakantie waren de zaalvoetbaltoernooien een groot succes. En dus is Sportteam GO voor de meivakantie uitgebreider gaan plannen.

Het Sportteam GO is een team sportcombinatiefunctionarissen van de gemeente Goeree-Overflakkee. Zij hebben voor de meivakantie een uitgebreid programma met sportactiviteiten samengesteld. Al deze activiteiten zijn gratis, maar let op, er is maar beperkte ruimte. Vooraf inschrijven is dus verplicht, dit kan via de website www.gosportencultuur.nl.

De activiteiten vinden plaats in Oude-Tonge, Dirksland en Ouddorp.

Sportkaravaan

Kinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen individueel meedoen met de sportkaravaan. Hierbij staat in de sporthal onder meer een freerunningparcours. Er hangen touwen en ringen om in te klauteren. En de kunnen meedansen met Just Dance. Daarnaast kunnen ze zich ook nog helemaal uitleven op de opblaasbare stormbaanbattle!

Kinderen kunnen deze middag zelf kiezen wat ze willen doen. Geen enkel onderdeel is verplicht.

Zaalvoetbal en Archery Tag

Kinderen van groep 5 tot en met 8 kunnen met teams meedoen aan een zaalvoetbaltoernooi. Maar daarnaast kunnen ze zich ook inschrijven voor een Archery Tag Toernooit. Dat is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintpall, maar dan met pijl en boog. De pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops en alle spelers dragen maskers.

Ook jongeren vanaf 12 jaar kunnen hieraan meedoen. Je kunt meespelen met een team van minimaal 5 spelers. Voor elke activiteit geldt: vol = vol. Schrijf je dus snel in op de website!

sport meivakantie activiteiten

Cookieinstellingen