Spendeer de meivakantie op Ouddorp Duin

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Pasen is voorbij en daarmee staat de meivakantie voor de deur. Deze is goed te besteden op Ouddorp Duin. Er is namelijk een hoop te doen!

Zowel binnen als buiten belooft het een drukke boek te worden. Zo kun je op dinsdag 3 mei naar theatergroep Meneer Monster kijken. Zij komen terug met de voorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’. De voorstelling is gebaseerd op het populaire prentenboek.

Deze show is bijna woordeloos, maar enorm hilarisch. De voorstelling is al leuk vanaf 2 jaar, maar ook zeker geschikt voor (groot)ouders en oudere broers en zussen. Er is grote belangstelling voor de show en dus is er een ochtend- en middagvoorstelling!

Daan Draait

Nieuw in het theater is Daan Draait met een interactieve theatervoorstelling op zaterdag 7 mei. Tijdens de show ‘Wonderbaan’ krijgt ieder kind een koptelefoon op. Zo gaan ze al wandelend, dansend en zingend mee door de zaal, net als bij een silent disco. Ieder uur kan een nieuwe groep kinderen weer meedoen.

Activiteiten op het plein

En we hebben heel veel mooi weer achter de rug en hopelijk blijft dat zo tijdens de vakantie. Buiten op het plein is namelijk ook een hoop te doen. Bijvoorbeeld Drumtastic op het plein, is het nou samen drummen of is het een work-out? Op Ouddorp Duin wordt daarnaast ook hard gewerkt aan een pumptrack. Deze is in juni af, maar op 26 april is er een voorproefje. Op die dag wordt het plein van Ouddorp Duin namelijk voor een keer omgetoverd tot Stunt Step Park!

Op het outdoorveld kun je meerdere keren per week boogschieten en lasergamen. Het veld wordt op woensdag 4 mei gebruikt door GO Sport en Cultuur van de gemeente. Zij organiseren voor die dag een Archery Tag Toernooi. Inschrijven kan per team van 5 personen en deelname is gratis. Aanmelden kan op de website van de organisatie.

Meer informatie

Wil je meer weten over het programma? Of wil je alles even rustig op je gemak bekijken in agendavorm? Kijk dan op de website van strandtheater Houten Kaap. Daar kun je ook meteen tickets bestellen én je kunt er zien wat er nog meer te doen is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen