Leuke Paasacties in het centrum van Ouddorp

Foto: Afbeelding van tookapic via Pixabay

Nog anderhalve week en dan is het alweer Pasen. En dus heeft Ouddorp Centrum drie leuke acties voor groot en klein.

Van 6 tot en met 16 april kunnen kinderen (tot en met groep 8) meedoen aan de etalagespeurtocht. Je gaat dan op zoek naar de bunny’s. Het is een leuke speurtocht waarbij je op zoek moet gaan naar letters om de vraag te ontcijferen. Die kun je daarna dan ook meteen beantwoorden!

Deelnameformulieren hiervoor worden op school uitgedeeld in Ouddorp, Goedereede, Havenhoofd en Stellendam. Maar ze kunnen ook opgehaald worden bij Bruna Ouddorp of bij het VVV Inspiratiepunt.

Kleurplaat

Op de achterkant van het formulier is ook een kleurplaat te vinden. Deze kun je natuurlijk mooi inkleuren en inleveren. Als je meedoet aan beide acties, dan mag je een ijsje ophalen bij Eterij de Ring, Eetwinkel ’t Hoekje of Wesley’s IJssalon. Je maakt al kans op een prijs als je meedoet met één van de acties.

Wat die prijs is, blijft nog even een verrassing. Maar er zit in ieder geval iets lekkers in van de Binnenplaets in Ouddorp. Dat wil je dus echt niet missen, dus ga snel speuren in de etalages!

Online Easter Hunt

Vind je het te koud om naar buiten te gaan of woon je niet in de buurt van Ouddorp? Geen nood! Je kunt van 6 tot 16 april ook meedoen met de Online Easter Hunt! Deze is te spelen op de socials van Ouddorp Centrum. En ook daarmee maak je kans op wat lekkers van de Binnenplaets.

Elke dag wordt er een afbeelding geplaatst waarin haasjes staan. Soms zijn ze heel duidelijk, maar soms is het even zoeken. In deze haasjes staan cijfers met letters. Verzamel in 10 dagen alle cijfers met de bijbehorende letters. Op de laatste dag wordt de volgorde waarin de letters moeten staan duidelijk gemaakt. Zo ontstaat er een zin. Mail deze voor 18 april naar [email protected].

Maar let op! Er zit een addertje onder het gras. Elke post, behalve de laatste, blijft slechts 24 uur online staan. Kijk dus echt elke dag even op de socials om alle letters te verzamelen!

Easterhunt facebook

Cookieinstellingen