Kaapse Comedy Night terug in Houten Kaap

Foto: Max van den Burg

Na eerder groot succes kan een volgende editie van de Kaapse Comedy Night natuurlijk niet uitblijven. En dus is het terug op 2 april!

Op zaterdag 2 april komt cabaretier en MC Max van den Brug naar Ouddorp. Hij komt echter niet alleen. Hij brengt ook Teun van den Elzen, Martijn Crins en Ronald Smink mee. Dat zijn drie rijzende sterren in het comedy circuit. Max heeft hen uitgenodigd om het publiek te vermaken, zelf zorgt hij ervoor dat het een mooie avond wordt.

Gastcabaretiers

Teun van den Elzen is opgeleid tot politicoloog. Verwacht echter geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand, en allerminst zichzelf, als hij zijn blik op de wereld deelt. Een jaar na zijn eerste open mic in 2018 won hij de Comedy Talent Award. Ook sleepte hij de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival binnen. Daarnaast stond hij op Paaspop, het Utrecht International Comedy Festival en Puur Gelul. Uiteindelijk sloot hij het jaar af met een dubbele winst op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Daar won hij de jury- én publieksprijs.

Martijn Crins won in 2009 de jury- en publieksprijs bij het Camaretten Festival. Vervolgens speelde hij bij diverse theatergezelschappen, in films en in series. Op dit moment staat hij op verschillende podia als stand-up comedian en werkt hij aan zijn eerste show ‘Mesthoop’.

Ronald Smink is geboren en getogen in het Friese Joure, maar woont nu al jaren in Groningen. Hij won in 2007 zowel de jury- als publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De jury omschreef Ronald als ‘een groot talent dat volledig ‘out of the box’ denkt. Zijn inventieve maalstroom aan absurde gedachtekronkels vliegt alle kanten op en is volstrekt onvoorspelbaar’.

Intieme setting

Met zijn vieren maken de komieken er een heerlijke avond van. Het wordt een intieme setting met 100 procent lachgarantie en veel interactie. Zorg dat je erbij bent! Kaarten zijn € 17,50 per stuk en te bestellen bij Houten Kaap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen