Dit is de Bestseller Top 60 van week 11 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 11 in 2022.

Slechts drie nieuwe top 10-noteringen, maar geen gloednieuwe boeken deze week. De Bestseller 60 wordt voor de tweede week op rij aangevoerd door het boek ‘Coronabedrog’ van Thierry Baudet. Het boek ‘Nu of Nooit’ van Dai Carter is een paar plekjes gestegen. En het ‘Zoete Zusjes moppenboek’ is één plekje gedaald en maakt de top 3 af.

Verder hebben Charlie Mackesy en Isabel Allende deze week van plek geruild. Lisa Weeda en Elizabeth George zijn deze week de top 10 binnengekomen met hun boeken. Zij zijn op plaats 8 en 9 te vinden. De top 10 wordt afgesloten door ‘De waanzinnige boomhut van 143 verdiepingen’.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Thierry Baudet – Het coronabedrog
  2. (6) Dai Carter – Nu of nooit
  3. (2) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes moppenboek
  4. (5) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  5. (4) Isabel Allende – Violeta
  6. (3) Jussi Adler-Olsen – Natriumchloride
  7. (10) Philip Huff – Wat je van bloed weet
  8. (11) Lisa Weeda – Aleksandra
  9. (12) Elizabeth George – Iets te verbergen
  10. (9) Andy Griffiths & Terry Denton – De waanzinnige boomhut van 143 verdiepingen

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen