Gratis autopuzzeltocht van de SGP over het eiland

Foto: SGP Goeree-Overflakkee

Op zaterdag 5 maart kun je meedoen aan de gratis autopuzzeltocht van de eilandelijke SGP-fractie.

De tocht brengt je langs de mooiste plekjes van het eiland. Ook kom je langs diverse hotspots waar je misschien nog nooit bent geweest. De beschrijving die je bij de start krijgt, geeft een toelichting op de locaties die je tegenkomt.

Heb je altijd al eens op een visserschip willen kijken? Of vind je het leuk om vogels te spotten vanuit bijzondere plaatsen? Dan is dit je kans!

Gemeente is betrokken

Bij vrijwel alle onderdelen waar je langskomt tijdens de tocht, is de gemeente betrokken. Dit kan een grote betrokkenheid zijn, maar ook een kleinere. Als het om nieuwbouwprojecten gaat, heeft dat alles te maken met het vaststellen van de bestemmingsplannen en vergunningen. Bij cultuur-historische monumenten wordt er dikwijls een vergunning voor verstrekt. Bij de energietransitie worden initiatieven van de gemeente verwacht.

Kortom een mooie manier om het eiland nog beter te leren kennen.

Doe gratis mee

De tocht kun je starten tussen 10.00 en 14.00 uur vanuit Ooltgensplaat of Ouddorp. In Ooltgensplaat is het startpunt op het parkeerterrein van de Gereformeerde Gemeente aan de Van Weelstraat 1. In Ouddorp is dat de parkeerplaats van de Mekkerstee aan de Hofdijksweg 34.

Meedoen is helemaal gratis en er is een leuke prijs voor de winnaar. Opgeven is mogelijk via de website van de SGP.

Cookieinstellingen