Flakkeese schrijfster opnieuw genomineerd voor prijzen

Foto: Femke Meijboom

Schrijfster Femke Meijboom uit Oude-Tonge is opnieuw genomineerd voor twee Indie Awards. Ze valt mogelijk in de prijzen met haar nieuwe boek ‘Slashwerk: Waarom kiezen als je kan combineren?’.

Het boek staat op de longlist van The Indie Awards. Dat is een prijsuitreiking voor boeken die in eigen beheer zijn uitgegeven. Sinds dinsdag 1 februari kan er gestemd worden op het boek van Femke. Ze is daarvoor genomineerd in twee categorieën.

Net als vorig jaar maakt ze kans op de prijs voor het meest leerzame boek. Die prijs won ze vorig jaar voor het boek dat ze schreef over het leven van haar oma. Maar dit jaar is ze ook genomineerd in de categorie ‘Mooiste cover van 2021’.

Slashwerk

Het boek van Femke is een boek voor de studenten die niet weten welke kant ze op willen na het halen van hun diploma. Femke leerde dat je niet altijd gelijk hoeft te kiezen. Uitzoeken wat je wel en niet leuk vindt is net zo belangrijk. Alle interviews en tips voor solliciteren en ondernemen zijn tot stand gekomen door zes interviews met inspirerende personen. Denk aan een docent, eindredacteur van kinderboeken en sprekers.

Laat je inspireren en ontdek wat je wilt in het leven. ‘Slashwerk is als paperback en als e-book verkrijgbaar via de website van Femke Meijboom. Het boek is ook te vindne in Boekhandel Donner in Rotterdam en bij De Drvkkerij in Middelburg. Het is ook in heel Nederland te leen bij de bibliotheek.

The Indie Awards

In 2017 zijn The Indie Awards in het leven geroepen. De organisatie wil hiermee het harde werk van indie-auteurs belonen en hen in het zonnetje zetten. Indie-auteurs zijn schrijvers die niet zijn aangesloten bij een uitgeverij. De awards bestaan uit juryprijzen en publieksprijzen.

En er kan dus gestemd worden, dat kan nog heel februari. Daarna wordt de shortlist bekend gemaakt met voor elke award een top 3. In april wordt de uiteindelijke winnaar bekroond. Stemmen kan via de website van The Indie Awards.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen