Dit is de Bestseller Top 60 van week 3 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 3 in 2022.

Een hoop nieuwe binnenkomers. Alleen de top 5 bestaat deze week namelijk al uit vier nieuwe titels. De nummer één is deze week voor Han van Bree en zijn boek ‘Het aanzien van 2021’. De nummer twee is voor de populaire schrijver Charlie Mackesy. En de top 3 wordt afgesloten door Dai Carter en zijn boek ‘Nu of nooit’.

De andere twee nieuwe binnenkomers staan op de vierde en vijfde plek van de top 10. Dat zijn de boeken ‘Naar het paradijs’ en ‘De belofte van het weesmeisje’. De rest van de top 10 is voor de vijf boeken die vorige week de top 5 vormden. Alleen het boek ‘Sneeuwwit’ van Samuel Bjørk is nog terug van weggeweest.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Han van Bree – Het aanzien van 2021
  2. (1) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  3. (-) Dai Carter – Nu of nooit
  4. (-) Hanya Yanagihara – Naar het paradijs
  5. (-) Anne Jacobs – De belofte van het weesmeisje
  6. (3) Michael Pilarczyk – Master your mindset
  7. (4) Lale Güle – Ik ga leven
  8. (2) Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps – Chansons!
  9. (5) Claudia de Breij – Amalia
  10. (46) Samuel Bjørk – Sneeuwwit

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen