Dit is de Bestseller Top 60 van week 2 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 2 in 2022.

De top 10 is deze week aardig verschoven. Dat begint al bij de top 3. De nummer één is nog steeds ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy. Dat was vorige week ook het geval. Maar waar ‘Amalia’ en ‘Ik ga leven’ vorige week de derde en tweede plek innamen, staan zij nu op 4 en 5.

Het boek ‘Chansons’ van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps heeft de tweede plek weten te halen. En ‘Master your mindset’ van Michael Pilarczyk is naar de derde plek gestegen.

Verder staan er ook nog wat mooie stijgers in de lijst. Zo komt het boek van Natalia en Walter van de 45ste plek ineens op de zesde. En staat het boek ‘Verpleegthuis’ van Teun Toebes ineens op plek 9 in plaats van 38.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (2) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  2. (5) Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps – Chansons!
  3. (7) Michael Pilarczyk – Master your mindset
  4. (2) Lale Güle – Ik ga leven
  5. (3) Claudia de Breij – Amalia
  6. (45) Natalia & Walter – Project gezond. Afvallen met gezond en vooral lekker eten
  7. (13) Haemin Sunim – Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt
  8. (11) Michael Pilarczyk – Je bent zoals je denkt
  9. (38) Teun Toebes – Verpleegthuis
  10. (8) Annejet van der Zijl – Fortuna’s kinderen

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen