VVD iCafé over wonen met Kamerlid Koerhuis

Archieffoto eerder iCafé van de VVD
Foto: PR VVD Goeree-Overflakkee

Op woensdag 2 februari is er weer een iCafé van de VVD Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Nissewaard en Voorne aan Zee.

Het iCafé vindt digitaal plaats via Zoom en gaat deze keer over het thema wonen. Tweede Kamerlid Daniël Koerhuis is te gast tijdens de bijeenkomst. Maar hij is niet de enige gast. Ook Statenlid Karima Bouhtaoui en architect Jan-Paul Bron schuiven aan. Zij zullen het onderwerp vanuit hun perspectief toelichten. Daarna is er ruimte voor vragen.

Wonen

Woningbouw is een onderwerp dat de gemoederen bezighoudt. Voor veel mensen is het moeilijk om een geschikt en betaalbaar huis te vinden. De VVD pleit al jaren voor bouwen, bouwen, bouwen en een betere doorstroming. Maar hoe kunnen ze zorgen dat dat gebeurt? En wat kan de landelijke politiek, de provincie en de gemeente hierin betekenen? En hoe kunnen nieuwe vormen van woningbouw inspelen op eigentijdse behoeften van inwoners?

Daniël Koerhuis pleit al jaren voor meer woningbouw. Hij zal zijn visie geven op wat het Rijk kan doen om het woningtekort op te lossen. Karina Bouchtaoui zal hier verder op ingaan vanuit het provinciaal perspectief. En Jan-Paul Bron gaat in op succesvolle voorbeelden van nieuwe woonvormen. Uiteraard zijn er deze avond ook weer diverse raadsleden aanwezig. Zij kunnen eventuele vragen op gemeentelijk niveau beantwoorden.

Schuif aan

Wil je aanschuiven bij het iCafé en een vraag stellen aan de aanwezigen? Meld je dan aan via de website van de VVD. Alleen meeluisteren mag natuurlijk ook, een vraag stellen is niet verplicht.

Cookieinstellingen