Succesvolle oudjaarsactiviteiten voor de jeugd op GO

Foto: PR organisatie

Er is op het moment echt niets te doen. Maar dat hield de gemeente, House of Esports, de Buutenplaets, Youth for Christ en Jongeren werk niet tegen om iets te organiseren.

De organisatie zorgde ervoor dat de jongeren op vier verschillende locaties op het eiland een leuk einde aan het jaar konden breien. In Oude-Tonge, Ooltgensplaat, Middelharnis en Ouddorp waren diverse activiteiten georganiseerd. Denk aan pannavoetbal, gamen met een VR-bril, boogschieten en nog veel meer. Op de Buutenplaets in Ooltgensplaat kwam zelfs professor Syllabus een bezoekje brengen. Zij gaf een creatief college over de natuurverschijnselen van drukverschil en oxidatie. Dat is bij het grote publiek beter bekend als vuur en knallen.

Vermaak

Het vermaak werd omlijst met heerlijke warme chocomelk om op te warmen. Het was immers allemaal buiten. De jeugd liet weten een leuke dag te hebben gehad. Dat er ondanks de maatregelen toch iets gedaan kon worden, werd enorm gewaardeerd. Het jaar is dus echt succesvol afgesloten. Op sommige locaties kwamen zelfs meer dan 50 jongeren langs voor vertier!

Ook de organisatie is erg blij met hoe de dag is verlopen. “Als we dit in tijden van een lockdown voor elkaar kunnen krijgen, dan belooft dat veel goeds voor volgend jaar. We hebben hier goede energie van gekregen en hebben er zin in om door te gaan!” aldus de organisatie.

Behalve de activiteiten op Oudjaarsdag was er ook de hele week een online gametoernooi georganiseerd.

Cookieinstellingen