Laatste maandactie Dorpskerk Ouddorp van dit jaar

Foto: Afbeelding van Elien Smid via Pixabay

Het jaar zit er alweer bijna op, maar we zijn er nog niet. Eerst zijn de feestdagen aan de beurt. En natuurlijk nog een laatste maandactie van de Dorpskerk in Ouddorp.

Deze laatste maandactie doen ze niet alleen. Ze slaan hiervoor de handen ineen met de kerken van Goedereede, Stellendam, Melissant en Dirksland. Samen zamelen ze kerstpost in voor deze dorpen en natuurlijk ook voor Ouddorp. De kosten zijn 60 cent per kaart en worden rondgebracht door vrijwilligers.

Inleveren

Inleveren kan bij de Dorpskerk aan de weststraat 2 in Ouddorp, of bij de kerk bij jou in het dorp. De kerstkaarten kunnen op zaterdag 11 december worden ingeleverd van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag 14 december is er ook nog een mogelijkheid van 18.30 tot 19.30 uur. Op woensdag 15 december kan er nog post worden afgeleverd aan de Emmaweg 3 in Ouddorp. Dit kan tot 18.30 uur.

Zorg bij het inleveren graag voor gepast geld.

Soep en afbakbroodjes

Daarnaast loopt er nog een actie. Je kunt op 11 december namelijk heerlijke erwtensoep en bruine bonensoep kopen. De soep is verkrijgbaar voor € 5,50 per liter. Ook zijn er heerlijke afbakbroodjes verkrijgbaar. Bestellen kan via het online bestelformulier of stuur een e-mail naar [email protected]. Je kunt eventueel ook bellen of appen naar 06 23 46 48 79. Bezorgen in Ouddorp kost 1 euro extra.

Oliebollenverkoop

Op de allerlaatste dag van het jaar pakt de activiteitencommissie nog één keer uit. Ze verkopen dan hun beroemde oliebollen. Deze gaan over de toonbank voor 75 cent per stuk of neem er 10 voor 7 euro. Bestellen kan eveneens via de eerder genoemde mogelijkheden. Ophalen kan op 31 december van 9.00 tot 11.30 uur bij de Dorpskerk in Ouddorp. Ook hiervoor geldt: bezorgen in Ouddorp kost 1 euro extra.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen