Dit is de Bestseller Top 60 van week 47 in 2021

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 47 in 2021.

Er werd al weken naartoe gepraat, maar het boek over prinses Amalia is eindelijk uit! Hij is niet meer verkrijgbaar, hij is namelijk volledig uitverkocht. Maar er komt een herdruk aan, dus wees maar niet bang als je misgreep. Maar die goede verkoop is meteen goed te zien in de lijst. Het boek dat Claudia de Breij schreef over de kroonprinses is meteen op de eerste plek binnengekomen!

Annejet van der Zijl is met ‘Fortuna’s Kinderen’ op de derde plek blijven staan. Dat is best een prestatie voor een top tien die volledig gehusseld is in een week tijd. De tweede plek is ingenomen door ‘De magische halsband’ van Rutger Vink en Thomas van Grinsven.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Claudia de Breij – Amalia
  2. (10) Rutger Vink & Thomas van Grinsven – De magische halsband
  3. (3) Annejet van der Zijl – Fortuna’s kinderen
  4. (9) Maike Meijer – Wen er maar aan
  5. (26) Lale Güle – Ik ga leven
  6. (2) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  7. (4) Jan Dijkgraaf – Erica
  8. (-) Samuel Bjørk – Sneeuwwit
  9. (6) Hanneke de Zoete – De zoete zusjes vieren Kerst
  10. (-) David Baldacci – Spiegelbeeld

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.