Mr. Frank Visser doet uitspraak in Sommelsdijk

Foto: Sam Fish

Mr. Frank Visser is een bekend gezicht als het gaat om burenruzies. De rechter komt met een tv-ploeg langs bij mensen om de situatie te bekijken en doet vervolgens een uitspraak over hoe het verder moet.

Door Sam Fish 

Er wordt nu een aflevering van het programma gedraaid op het eiland. De auto is op maandag 25 oktober namelijk gespot op de parkeerplaats aan de Sint Nicolaasdreef in Sommelsdijk. Om welk huis het gaat is niet bekend, ook niet wat de situatie betreft. Overigens is het ook niet zeker of Meester Frank Visser zelf in het dorp te vinden is. Hij heeft sinds dit najaar namelijk versterking gekregen van Mr. Bart Beuving. Hij heeft enkele zaken op zich genomen voor het programma.

Het is dus nog even afwachten wat er aan de hand is en wie het op komt lossen. Maar we weten dus wel zeker dat we binnenkort Sommelsdijk op tv gaan tegenkomen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak 

Visser werd in Nederland bekend als de rechter in het tv-programma ‘De Rijdende Rechter’. Dat werd sinds 1995 uitgezonden door de NCRV en later de KRO-NCRV. In dit programma’s konden mensen en organisaties geschillen voorleggen. Aan de hand van wat hij hoorde en zag deed Mr. Frank Visser uitspraak. Dit is geen officiële rechtspraak. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak. Ze sluiten dus een vaststellingsovereenkomst.

In 2015 maakte Visser de overstap naar SBS6 en maakt hij met presentator Viktor Brand het programma ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’. Het programma is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Wanneer Sommelsdijk te zien is, is niet bekend.