Houten Kaap weer terug met bomvol programma

Foto: Joep van Aert

Nog heel even volhouden en dan is het weer tijd voor de herfstvakantie. En je hoeft je echt niet te vervelen die week!

Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp opent haar deuren deze herfst weer voor voorstellingen voor volwassenen. Afgelopen weekend was het al genieten met cabaretier Thijs van den Meeberg. Dat was een voorstelling die al meerdere keren was uitgesteld door corona.

Dat zit er al op, maar er staat nog genoeg op het programma. Check de volledige agenda op de website van Houten Kaap. Je kunt daar ook meteen tickets kopen.

Een bomvolle vakantie

De komende twee weken is er weer een bomvol herfstprogramma in de Houten Kaap. Dat begint al op zaterdag 16 oktober met de grappige familievoorstelling ‘De piraten van kamer 16’. En een paar dagen later staat Dikkie Dik op het podium in Ouddorp. De zaal wordt ook nog ingezet voor een spannend FIFA-toernooit, een DJ workshop, een boksclinic en een kinkkerlab.

Verder staan weer de bekende herfstactiviteiten op het programma. Denk aan het uithollen van een pompoen, een lampionnenoptocht, braakballenpluizen, een donkerwandeling en familiebingo. En natuurlijk ontbreken ook de standaard outdoor activiteiten niet. Zo kun je de hele week terecht op de minigolfbaan, je kunt lasergamen en boogschieten.

De Anderssons

De oktobermaand wordt afgesloten met het muzikale theaterconcert ‘Een mooiere Wereld’ van De Anderssons. Met liedjes, humor en existentiële vragen gaan de Anderssons op weg naar antwoorden die ons allemaal aangaan. Ze zoeken daarbij hun toevlucht bij de schrijfster Astrid Lindgren.