Inwoner Middelharnis wint € 259.000 bij Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker Fotografie

De 40-jarige Annemieke uit Middelharnis is de gelukkige winnaar van 259.000 euro. Ze won dit tijdens haar deelname aan de spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht.

De aflevering waarin Annemieke met het grote geld naar huis gaat, werd op zondag 3 oktober uitgezonden. Nadat ze 49 kandidaten weg wist te spelen, sleepte ze het geldbedrag binnen. Annemieke was niet de enige uit Middelharnis in de studio. Vier andere wijkgenoten waren ook aanwezig.

Annemieke en Remco

Annemieke is in het dagelijks leven operatie-assistente. Ze was samen met haar man Remco naar de studio gekomen. De finale speelde zij met koffer 7. “Dit koffernummer komt net in me op,” vertelt ze. “Ik heb er een goed gevoel over. We willen graag een verre reis maken naar Azië. Remco en ik hebben het ook wel eens gehad over een vakantiehuisje aan zee.”

In de eerste rondes van de zenuwslopende finale weet Annemieke alle hoge bedragen in het spel te houden. Maar na het vierde bod van 477.000 euro verloopt het minder voorspoedig. Annemieke besluit uiteindelijk een deal te sluiten bij een bod van 259.000 euro. “Dat wordt een reis naar Azië,” reageert ze blij verrast.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden per vak vijf deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Hierbij kan een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro gewonnen worden.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 10 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.