Dit is de Bestseller Top 60 van week 39 in 2021

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 39 in 2021.

Een nieuwe binnenkomer deze week, namelijk James Norbury met het boek ‘Grote Panda & Kleine Draak’. Het boek is binnengekomen op de tiende plaats en lijkt op veel manieren op de nummer 2 van deze week. Die plek is weer voor Charlie Mackesy met ‘De jongen, de mol, de vos en het paard.

Lucinda Riley blijft populair en voert ook deze week de lijst aan met haar boek ‘De liefdesbrief’. Verder zijn er nog een paar mooie stijgers te vinden in de top 10 van deze week.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Lucinda Riley – De liefdesbrief
  2. (3) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  3. (6) Lex Kroon – Ik lach om niet te huilen
  4. (16) Kees van Kooten – De tachtigjarige vrede
  5. (8) Michael Pilarczyk – Je bent zoals je denkt
  6. (28) Pia Callesen – Leef meer, denk minder
  7. (5) Herman Koch – Een film met Sophia
  8. (10) Lale Gül – Ik ga leven
  9. (11) Esther Verhoef – De nachtdienst
  10. (-) James Norbury – Grote Panda & Kleine Draak

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.