Dit is de Bestseller Top 60 van week 38 in 2021

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 38 in 2021.

Er zijn deze week maar liefst vier nieuwe titels de top 10 van de Bestseller 60 binnengekomen. Lucinda Riley blijft populair en behoudt haar plek als aanvoerder van de lijst. Maar er is een nieuwe binnenkomer voor de top 3.

YouTuber Rutger Vink en Thomas van Grinsven schreven samen het boek ‘De magische halsband’. Dat is dan ook het boek dat meteen op nummer 2 is binnengekomen in de lijst. De top 3 wordt afgemaakt door het boek van Charlie Mackesy. ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ blijft een heuse bestseller.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Lucinda Riley – De liefdesbrief
  2. (-) Rutger Vink en Thomas van Grinsven – De magische halsband
  3. (3) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  4. (-) Arthur Japin – Honden voor het leven
  5. (2) Herman Koch – Een film met Sophia
  6. (-) Lex Kroon – Ik lach om niet te huilen
  7. (9) Griet op de Beeck – Jij mag alles zijn
  8. (5) Michael Pilarczyk – Je bent zoals je denkt
  9. (-) Hanneke de Zoete – Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes
  10. (6) Lale Gül – Ik ga leven

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.