Genoeg te doen tijdens vijfde editie Haringvlietweekend!

Foto: Caroline van der Mark

Op vrijdag 24 september gaat alweer de vijfde editie van het Haringvlietweekend van start. Dat is een week vol activiteiten om kennis te maken met het Haringvliet.

Steeds meer mensen zijn de afgelopen maanden de natuur van dichterbij gaan bekijken. Misschien de natuur in een ander gebied, maar de natuur hier rondom het eiland heeft ook mooie dingen te bieden. En dat mag best gewaardeerd worden. Met het Haringvlietweekend wil IVN Natuureducatie dit blijven stimuleren.

Onvergetelijk weekend

IVN Natuureducatie doet dit niet alleen. Voor het vijfde Haringvlietweekend zijn ze de samenwerking aangegaan met diverse partners. Denk aan gemeenten, gastheren, ondernemers, terreinbeheerders en vrijwilligers. Samen is gewerkt aan een onvergetelijk weekend op en rond een bruisend Haringvliet.

Tijdens dit weekend is er een hoop te doen voor jong en oud. Een workshop natuurfotografie of een sup-les. Stap op de fluisterboot of ga vogels spotten met vogelexperts. Dit kan zowel bij observatorium Tij of de Ventjager-Hellegatsplaten. En ontdek de bijzondere cultuurhistorie van Hellevoetsluis. Voor de jonge avonturiers is er bij camping ’t Weergors in het weekend een wild programma gepland.

Kijk voor het hele programma op de website van het Haringvlietweekend!