Bewegen op muziek doe je in Ooltgensplaat

Foto: Google Streetview

Bewegen is belangrijk, zeker als je ouder wordt. Het houdt je langer fit en zelfredzaam. Stichting ZIJN helpt je hierbij.

Botten en spieren worden sterker als je beweegt. Je coördinatie verbetert en het bewegen heeft een gunstige invloed op diverse aandoeningen. Maar het is niet alleen gezond, het is vooral ook leuk en gezellig. Zeker als je het in groepsverband doet. Dan wordt het ook nog eens een laagdrempelige manier om in contact te komen met anderen.

Makkelijk aan te leren

Ben je nou niet zo goed in dansen en twijfel je of het iets voor jou is? Geen paniek. Het bewegen gebeurt op verschillende soorten muziek met danspasjes die makkelijk aan te leren zijn. De les wordt gegeven door Catharina de Wit en is elke donderdag in ’t Centrum aan de Weesmolenstraat 12. De les duurt van 10.15 tot 11.00 uur. Op maandag wordt er overigens ook een gymles gegeven door Catharina. Deze duurt van 9.15 tot 10.00 uur en is ook in ’t Centrum.

Twijfel je nog steeds? Doe dan eens mee aan een proefles. Dan merk je snel genoeg of het iets voor jou is. Voor meer informatie kan gebeld worden met Stichting ZIJN via 0187-48 33 66 (toets 6). Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].