Dit is de Bestseller Top 60 van week 35 in 2021

Foto: Sam Fish

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 35 in 2021.

Charlie Mackesy blijft met zijn boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ de aanvoerder van de lijst. Maar schrijver Michael Pilarczyk staat deze week met twee boeken in de top 10. Zijn boek ‘Je bent zoals je denkt’ is gestegen naar de tweede plaats. En zijn andere notering is voor ‘Master Your Mindset’ op de negende plek.

De top 3 is deze week echter onveranderd. Zoals gezegd blijft Mackesy de lijst aanvoeren. De derde plek is opnieuw voor Lale Gül met ‘Ik ga leven’. De tweede plek is voor de bovengenoemde Pilarczyk.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  2. (5) Michael Pilarczyk – Je bent zoals je denkt
  3. (3) Lale Gül – Ik ga leven
  4. (2) Esther Verhoef – De Nachtdienst
  5. (6) Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman – Derksen
  6. (4) Stephen King – Billy Summers
  7. (8) Raynor Winn – Het zoutpad
  8. (7) Suzanne Vermeer – Dwaalspoor
  9. (25) Michael Pilarczyk – Master Your Mindset
  10. (9) Lucinda Riley – De zeven zussen

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.