Dit is de Bestseller Top 60 van week 33 in 2021

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 33 in 2021.

Michael Pilarczyk’s boek ‘Je bent zoals je denkt’ is deze week de nieuwe aanvoerder van de Bestseller 60. Vorige week stond het boek nog op de vijfde plek in de lijst. Het boek stond drie weken geleden al in de top 10, maar kwam daarna niet meer voor in de lijst.

Horrorschrijver Stephen King is deze week twee plekjes gezakt. Zijn boek ‘Billy Summers’ is nu op de derde plek te vinden. De top 3 wordt afgemaakt door ‘De Nachtdienst’ van Esther Verhoef op de tweede plek.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (5) Michael Pilarczyk – Je bent zoals je denkt
  2. (1) Esther Verhoef – De Nachtdienst
  3. (2) Stephen King – Billy Summers
  4. (7) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  5. (3) Lale Gül – Ik ga leven
  6. (4) Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman – Derksen
  7. (9) Suzanne Vermeer – Dwaalspoor
  8. (13) Lucinda Riley – De zeven zussen
  9. (16) Lucinda Riley – De zevende zus
  10. (17) Raynor Winn – Het zoutpad

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.