Nieuwe natuurgids gemaakt voor Goeree-Overflakkee

Foto: Eilandmarketing

Goeree-Overflakkee is een eiland waar 50.000 mensen wonen, maar het is ook één groot natuurgebied. En dus heeft Eilandmarketing een natuurgids gemaakt.

Het eiland gaat van dynamisch duinlandschap en bosrijke polders tot savanne-achtig moerasgebied. Het is een oase voor de buitenmensen. De mooiste natuurgebieden van het eiland zijn nu gebundeld in een prachtige natuurgids op A4-formaat.

25 plekken

In de natuurgids worden maar liefst 25 bijzondere plekken uitgelicht. De bekende, maar ook de minder bekende pareltjes van het eiland staan erin. Naast schitterende foto’s, staat de gids vol met tips, kaarten, routes en interessante bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan uitkijkpunten en vogelhutten. Het is een must-have voor alle natuurliefhebbers.

Korting voor eilandbewoners

De gids is verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp. Hij gaat over de toonbank voor € 6,95 per stuk, maar inwoners van Goeree-Overflakkee krijgen korting. In juli en augustus betalen zij 5 euro voor de gids. Behalve in Ouddorp kan de gids ook op diverse andere punten worden opgehaald. Voor de actuele punten kun je contact opnemen met de Inspiratiepunt.

De gids is een product van Eilandmarketing Goeree-Overflakkee. Deze is gemaakt in samenwerking met Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en het Zuid-Hollands Landschap.