Tabakswinkeltje Middelharnis bestaat vandaag 50 jaar!

Foto: PR Middelharnis Centrum

Zondag 1 augustus is een feestelijke dag voor Ad en Janneke Visser. Precies 50 jaar geleden openden zij namelijk hun tabakswinkeltje op D’n Diek in Middelharnis.

Het kleinste winkeltje op D’n Diek in Middelharnis is al sinds jaar en dag een tabakswinkeltje. Zelfs al voor 1 augustus 1971 toen Ad en Janneke voor het eerst de deur openden van hun tabakswinkeltje. En nu, 50 jaar later, is dat het nog steeds. Met een breed assortiment aan sigaretten en sigaren.

Altijd in voor een babbel

Maar ze zijn niet alleen ondernemers. Ad en Janneke staan altijd klaar voor een praatje met de mensen. Er zijn zelfs mensen die alleen langskomen voor een praatje. En dat vinden de twee alleen maar gezellig.

Ad en Janneke staan elke dag samen in de winkel. In hun vrije tijd genieten ze samen van hun favoriete hobby: voetbal! Samen zijn ze groot fan van hun geliefde voetbalclub, Ajax. In hun vrije tijd gaan ze naar Europese wedstrijden. En als er geen voetbal is, dan zijn ze te vinden op het water, heerlijk varen met hun boot.

Terug de tijd in 

Als je de winkel binnenstapt, waan je je echt weer even terug in de tijd. De sfeer en de inrichting zijn nog altijd hetzelfde als in 1971. Ga jij deze week ook even terug de tijd in bij de Tabakswinkel? Kun je hen meteen feliciteren met hun jubileum.