Jaarlijkse fietspuzzeltocht weer terug op 2 augustus

Foto: Afbeelding van slikviditet via Pixabay

Op maandagavond 2 augustus is het tijd voor de jaarlijkse fietspuzzeltocht van de Dorpskerk in Ouddorp. Ook later in de maand kan hij nog gereden worden.

De fietspuzzeltocht wordt gestart tussen 18.15 en 19.00 uur vanaf de Dorpskerk aan de Weststraat 2 in Ouddorp. Deelname kost 3 euro per persoon, dat is inclusief een goodiebag voor onderweg. Deze zijn gesponsord door verschillende ondernemers uit Ouddorp en omgeving. Je fietst een route van ongeveer 20 kilometer door de omgeving van Ouddorp.

Na de tocht is er een mogelijk om na te kletsen met een kopje koffie en wat lekkers. De prijzen die met de tocht gewonnen kunnen worden zijn onder andere dinerbonnen en een kappersbon.

Later fietsen

Wil je de toch na 2 augustus fietsen? Je kunt de tocht dan nog tot 31 augustus kopen voor 2,50 per persoon. Er zit dan geen goodiebag meer bij en je dingt ook niet meer mee voor de prijzen. De opbrengst van de tocht komt geheel ten goede aan de kerk. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Je kunt ook bellen met 06 23 46 48 79.